Zelf een auto importeren

IMPORTEER ZELF EEN AUTO VANUIT HET BUITENLAND NAAR BELGIË.
LEES HIER DE HELE PROCEDURE OVER HET ZELF IMPORTEREN VAN EEN AUTO

Zoeken & vinden

Responsive image

Hoe vind je de wagen die je zoekt? Via internet natuurlijk. Spotgoedkoop, makkelijk en je kan over heel de wereld zoeken in alle mogelijke databases.

Als je zelf niet kan oordelen over de toestand waarin zich een tweedehandsauto bevind, geef er dan de voorkeur aan om een auto aan te kopen via een merkgarage. De merkgarages of concessiehouders geven meestal een mooie garantie en hun tweedehandsauto’s voldoen aan een aantal kwaliteitseisen.

Zo heb je bij mercedes de Nearly new cars en bij BMW de BMW premium selection. Elk merk heeft wel een gelijkaardig programma om hun tweedehandsauto’s te verkopen.

Zoeken en vinden

Hieronder staan alvast een aantal links naar de tweedehandsauto’s van een aantal populaire Duitse merken. Ga maar eens een kijkje nemen en zoek wat prijzen op.

Audi.de
Volkswagen.de
Mercedes.de
BMW.de

Breng zeker ook eens een bezoekje aan de Luxemburgse website van deze merken. Het BTW-tarief in Luxemburg is slechts 15%. Dat is maar liefts 6% BTW die je minder betaalt. Het aanbod is echter heel beperkt, zeker als je de vergelijking maakt met de Duitse tweedehandsmarkt.